Ster ZLM Toer start in Goes!

zlm toer blogGOES – De Ster ZLM Toer G.P. Jan van Heeswijk start dit jaar -zoals gisteren al gemeld op Zeeland.Blog- op woensdag 12 juni in Goes met een proloog. De 5-daagse rittenkoers die van 12 tot en met 16 juni wordt verreden doet hiermee voor de eerste keer de provincie Zeeland aan. Er is inmiddels meer informatie beschikbaar.

De wedstrijd duurt dit jaar weer 5 dagen, in tegenstelling tot 2012 toen de proloog vanwege het EK-Voetbal niet georganiseerd kon worden.

Voorzitter Anton Ganzeboom van de organiserende Stichting Wielerbelang Schijndel is erg in zijn nopjes met een start in Zeeland.

“De provincie Zeeland en zeer zeker de gemeente Goes laat met de organisatie van tal van wielerevenementen al vele jaren zien de wielersport in de armen te sluiten. Het is voor onze organisatie dan ook een bijzonder moment dat op 12 juni in hartje Goes dicht bij het hoofdkantoor van ZLM Verzekeringen het startschot voor de 27e editie van de Ster ZLM Toer G.P. Jan van Heeswijk gaat klinken.”

De proloog gaat over een afstand van 7,9 kilometer en is uitgezet door oud Ronde van Vlaanderen winnaar Kees Bal die in Goes woonachtig is. De organisatie van de Ster ZLM Toer verwacht binnen 14 dagen het volledige etappeschema bekend te kunnen maken. Alle actuele informatie over de Ster ZLM Toer is te volgen op de website www.sterzlmtoer.nl of via http://www.twitter.com/sterzlmtoer.

De Ster ZLM Toertocht wordt op zondag 9 juni verreden met start en finish in Den Bosch. De Ster ZLM Toertocht is de officiële toertocht van de Ster ZLM Toer (www.sterzlmtoertocht.nl).

Lees ook:Ster ZLM Tour!
Lees ook:Inschrijving Ride for the Roses gaat van start
Lees ook:Programma marathonweekeinde!
Lees ook:Ziet bakker uit Clinge sterren?
Lees ook:Start toertocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>