Wandelen in Kapelle!

KAPELLE - Door enkele enthousiastelingen is het initiatief genomen om één keer in de maand gezamenlijk vanuit Kapelle te wandelen, bedoeld voor alle wandelliefhebbers. Ook in het nieuwe jaar worden de wandelingen op de eerste donderdag van elke maand voortgezet.

De volgende wandeling is op donderdag 4 februari 2016. Vertrek om 09.30 uur vanaf De Vroone voor een wandeling van circa vijf kilometer. Wandelaars uit Wemeldinge kunnen zich om 09.15 uur melden bij De Wemel, zodat er gezamenlijk naar Kapelle gereden kan worden. Na afloop van de wandeling wordt er een kopje koffie of thee gedronken bij De Vroone. Iedere deelnemer, bekend of onbekend, is van harte welkom!

Voor informatie over de wandelgroep kunt u bellen naar Anna Sterk via 0113 – 34 03 49.

Lees ook:Wandelen in Kapelle!
Lees ook:Wandelen in Kapelle
Lees ook:Wandelen in Wemeldinge
Lees ook:Wandelen Kapelle
Lees ook:Wandelen Wemeldinge!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>