Mountainbikeroute Middelburg!

Mountainbike

MIDDELBURG – Mountainbikevereniging ‘De Zeeuwse Kust’ organiseert op dinsdag 19 april een informatieavond over de plannen voor een route door de gemeente Middelburg. De bijeenkomst begint om 19.00 uur in het stadskantoor. De initiatiefnemers praten u met behulp van een kaart graag bij over de route.

De vereniging heeft de gemeente gevraagd een mountainbikeroute in en rond Middelburg te mogen aanleggen. Het Middelburgse college van burgemeester en wethouders is dinsdag akkoord gegaan met het voorstel. De voorzitters van de wijkteams reageerden al positief op het idee.

De route zal voornamelijk buitenom Middelburg gaan lopen en maakt gebruik van groenstroken van de gemeente en het waterschap en bestaande fietspaden. De route wordt aangegeven met bordjes en informatieborden. De route van Middelburg gaat aansluiten op de route van de gemeente Vlissingen en Veere. Zo ontstaat een Walchers routenetwerk voor mountainbikers.

De mountainbikevereniging gaat de route zelf aanleggen en onderhouden. Gemeente Middelburg helpt mee door snoeihout, grond en houtsnippers te leveren.

www.mtbverenigingdezeeuwsekust.webklik.nl

 

Lees ook:Nieuw fietspad Kattendijksedijk!
Lees ook:Afsluiting Zeelandbrug!
Lees ook:Zeelandbrug afgesloten!
Lees ook:Winter in aantocht: Gladheidsbestrijding!
Lees ook:Afsluiting Zeelandbrug!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>