Winterwandeltocht!

KAPELLE – Het Fruitteeltmuseum nodigt u uit om zaterdag 28 januari samen van het winterse fruitlandschap te genieten en te wandelen langs de fruitboomgaarden van Kapelle.

Onderweg staat de pan met snert en stokbrood bij de fruitteler klaar. Na afloop is het in het museum tijd om op te warmen met een glas warme glühwein of een beker warme chocolademelk met/of zonder slagroom en een appelflap.

Er kan worden gestart vanaf het Fruitteeltmuseum tussen 11.00 -12.00. Er zijn drie routes beschikbaar van 6-9-13 kilometer, dus voor elk wat wils. De kosten zijn € 8,– per persoon inclusief museumbezoek, route, erwtensoep, glühwein of chocolademelk met slagroom en een appelflap. Bij groepsaanmeldingen (8 personen of meer), zijn de kosten € 7,– per persoon.

Inlichtingen via email [email protected] of tel: 0113 – 34 49 04 tijdens de openingsuren op woensdag en zaterdag. Zie www.fruitteeltmuseum.nl.

Lees ook:Bloesemfietstocht
Lees ook:Vogelsnoepmannetjes knutselen!
Lees ook:Snoeicursus fruitbomen!
Lees ook:Kinderactiviteit De Blije Bij
Lees ook:Kleinfruitdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>