Vierde editie Beachgames

MIDDELBURG - Voor het vierde achtereenvolgende jaar worden tot en met 20 juni de Beachgames op de Markt georganiseerd. Vijf dagen strand in de binnenstad van Middelburg met tal van activiteiten.

Op vrijdag 16 juni openen om 18.00 uur de dames van Zeelandia-Middelburg de beachgames, gevolgd door Handbalvereniging EMM/Olympus die vanaf 20.00 uur het strand zullen bezetten met clinics en wedstrijden beachhandbal.

De zaterdag is gereserveerd voor beachsoccer.  Verschillende jeugd- en seniorenteams zullen een onderling toernooi spelen in de verschillende leeftijdsklassen. Naast deze voetbalwedstrijden kan er onderling gespeeld worden in de Pannakooi en zal er een competitie zijn met de speedmeter. Welke voetballer weet de hoogste snelheid te behalen?

Zondag 18 juni is traditioneel gereserveerd voor het Horeca Beachvolleybaltoernooi. Ruim 40 teams samengesteld uit de Middelburgse horeca zullen strijden voor de felbegeerde Horecabeachvolleybal bokaal.

Op maandag 19 juni komen leerlingen van Leeuwenburch en Acaciahof  een clinic beachrugby volgen verzorgd door rugbyclub Oemoemenoe. Daarnaast zullen zij beachsporten als bouncerball en Tjoekbal spelen. Op de maandagmiddag en -avond is het strand voor iedereen toegankelijk die Bumpervoetbal en andere funsporten wil spelen.

Dinsdagochtend 20 juni komt het speciaal onderwijs met OPDC Griffioen, Asteria College en het Bolwerk beachsoccer spelen op de Markt. De middag is gereserveerd voor de leerlingen van de ABS. Zij krijgen verschillende beachsporten voorgeschoteld. Hierop zullen er clinics en wedstrijden zijn voor de Middelburgse korfbaljeugd.

De beachgames in Middelburg worden georganiseerd door Vita-Event en mede mogelijk gemaakt door de gemeente Middelburg, de Provincie Zeeland en de vereniging Ondernemers Middelburg.

 

Lees ook:Beachgames Middelburg!
Lees ook:EURO 2012: Verdriet en hoongelach na 1e verloren wedstrijd Oranje!
Lees ook:Citroën City Beach Tour in Middelburg!
Lees ook:Reünie Pieter Zeeman school
Lees ook:De plek…(3) Domburgse strand!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>