Zwintriathlon

SLUIS – De Sportdienst Knokke-Heist houdt woensdag 6 september met medewerking van de gemeente Sluis voor de 19e keer de Zwintriathlon. Om de wedstrijd goed te laten verlopen en de overlast voor omwonenden zoveel mogelijk te beperken neemt de gemeente diverse maatregelen.

De Zwintriathlon bestaat uit drie onderdelen: 1 km zwemmen, 45 km fietsen en 10 km lopen. Aan deze wedstrijd doen duizend sporters mee. Het onderdeel zwemmen vindt plaats in de Damse Vaart in Sluis. Daar start vervolgens het fietsparcours door Sluis, het buitengebied en Retranchement naar België.

De parking aan de St. Annastraat is op dinsdag 5 en woensdag 6 september gedeeltelijk dicht. In en rond Sluis moet u op 6 september van 12.00 tot 16.00 uur rekening houden met afgesloten straten en wegomleidingen. Retranchement is tussen 14.00 en 16.30 uur alleen bereikbaar via de Braamdijk. De politie en verkeersregelaars regelen het verkeer op de Provinciale weg. De bussen van Connexxion en De Lijn rijden tussen 12.00 en 17.00 uur andere routes (niet door Sluis). Automobilisten wordt verzocht het fietsparcours zoveel mogelijk te mijden. Als u toch in de buurt van het parcours moet zijn, wees dan voorzichtig en volg de aanwijzingen van de politie en de verkeersregelaars strikt op.

 

Een compleet en gedetailleerd overzicht van de (verkeers)maatregelen staat op www.gemeentesluis.nl. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de afdeling Beleid en Beheer, tel. 06 – 2112 7421. De inwoners van de kern Sluis zijn per brief geïnformeerd over de Zwintriathlon.

Lees ook:Verkeersmaatregelen Zwintriathlon!
Lees ook:Verkeersmaatregelen tijdens de Zwintriathlon!
Lees ook:Verkeersmaatregelen Zwintriathlon!
Lees ook:Zwintriathlon
Lees ook:Gezocht: Verkeersregelaars Generali Zwintriathlon!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>