Wandelen: De dijken op de polder in

OUDDORP - In samenwerking met ‘Vereniging voor wandelaars Te Voet’, TOP-routenetwerken en VVV Goeree – Overflakkee, verzorgt : ‘HansHartmann wandelingen’ op zondag 5 november, wandelingen en een excursie vanuit ‘De Houten Kaap’, Westerweg 28 3253 LX Ouddorp ZH(vlakbij parkeerterrein Westerduinpad).Deelnemers aan de wandelingen kunnen zondag 5 november tussen 10.30 en 15.00 uur starten in/ bij ‘De Houten Kaap’ op het plein bij SPAR en Strandgaper. Parkeren 100 m. verderop op groot parkeerterrein.

Er zijn drie wandeltochten uitgezet; respectievelijk 5 (met puzzelopdrachten voor kinderen), 11 en 15 km. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een excursie o.l.v. een natuurgids van IVN Goeree Overflakkee. Deze excursie begint om 14.00 uur. Meedoen aan de wandelingen en/ of de excursie kost € 2,00 en € 0,50 voor kinderen t/m 12 jaar.

De wandelroutes voeren, afhankelijk van de lengte, onder meer langs Kleistee, Grevelingen, Westduinen en Noordzee.

Hierbij is eveneens zo veel mogelijk gebruik gemaakt van de mogelijkheden die het ‘Wandelroutenetwerk Goeree-Overflakkee’ biedt.

Bereikbaarheid startpunt

Vanaf de N57 afslag (rotonde) Ouddorp/stranden. Weg (Oosterweg – u passeert een rotonde) rechtdoor blijven volgen richting stranden. Na 2,3 km aan het einde linksaf slaan (Vrijheidsweg). Eerste rotonde rechtdoor, tweede rotonde (met strandstoel) rechtsaf richting Strand / Westerduinpad.

Meer informatie

Meer informatie kunt u zondag 5 november krijgen bij het startpunt.

U kunt ook contact opnemen met VVV Goeree-Overflakkee, tel 0187-681789 of met Hans Hartmann/ [email protected]

Lees ook:Wandelen vanaf Ouddorp!
Lees ook:Aan de wandel….
Lees ook:Hans Hartmann Paaswandeling
Lees ook:Herindeling Zeeland: Goeree erbij en Zeeuws-Vlaanderen weg!
Lees ook:Herfstwandeling De Grevelingen/ Schouwen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>