Vriendelijkheidtest 5: Afgedankt en afgeblaft bij de kredietbank!


VLISSINGEN – Afgedankt en afgeblaft bij de kredietbank Walcheren! Met zo’n begin weet je eigenlijk al dat het cijfer 10 er deze week niet inzit!

Tijdens interviews op de Vlissingse boulevard komt er een Vlissingse naar mij toe. Onder het vrolijke voorjaarszonnetje vertelt ze mij een triest verhaal. Dat bij controle helaas blijkt te kloppen. Noodgedwongen heeft ze enige tijd geleden een schuldsanering via de Kredietbank Walcheren aangevraagd. Dat is gestart, maar na enige tijd abrubt stilgezet omdat de Vlissingse zou frauderen. De schuldsanering is zelfs beëindigd en de Vlissingse heeft vervolgens een persoonlijk failissement aan haar broek gekregen. Erger kan niet op financieel gebied en ze kan geen kant meer op. Maar…de medewerker van de Kredietbank Walcheren (naam bekend bij Zeeland.Blog) is erachter gekomen dat de Vlissingse helemaal niet fraudeerde. Ze hoefde er niet op te rekenen dat ze nog terug mocht komen in de schuldsanering”, snauwde de medewerker van de kredietbank. En enig vriendelijk woord zoals een excuus is er al helemaal niet bij. Het cijfer: 2 !

Lees ook:Geflopt TV Walcheren legt zwarte Piet bij gemeente Vlissingen
Lees ook:Platzak! Steeds meer Zeeuwen in het rood
Lees ook:Website Groot Kerstcircus Zeeland weer bereikbaar!
Lees ook:Vlissingen doet beroep op minister Schippers bij realisatie Geboortehuis
Lees ook:Bijna géén spinazie! UPDATE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>