Zomer tip (7): Bezoek eens een circus!

CADZAND – Zeeland krijgt deze zomer bezoek van diverse grotere en kleinere circussen. De Zomer tip van deze week is: Bezoek eens een circus.
Want zeker met kinderen is het een mooi uitje. Een goede slecht weer voorziening als het regent. Hoewel het er met warm weer ook leuk is, want dan rollen de circusmedewerkers voor u graag de zeilen wat omhoog. De meeste circussen hebben ieder jaar een nieuw programma. En de Circussen Renz International en Renz Berlin hebben onder andere olifanten in de show. Circus Renz International geeft tot en met zondag 9 augustus show aan de Tienhonderdsedijk in Cadzand-Bad.
Voorstellingen

Vrijdag 7 augustus 19.00 uur

Zaterdag 8 augustus 15.00 en 19.00 uur

Zondag 9 augustus 11.00 uur

Circus Renz Berlin is nog tot en met zondag 9 augustus te gast  op het terrein bij manege de Zandbooi aan de Oude Zandweg in Westkapelle. En van 12 tot en met 23 augustus staat dit circus  op het overloopterrein aan de Fort den Haakweg in Vrouwenpolder.

Foto: MarcelvdVoort

Lees ook:Circussen in Zeeuws-Vlaanderen
Lees ook:Ook Circus Renz Berlin verlengt in Zeeland!
Lees ook:Wederom circus in Vrouwenpolder!
Lees ook:Circus Renz International langer in Cadzand-Bad!
Lees ook:Circus Renz International in Cadzand-Bad!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zomer tip (7): Bezoek eens een circus!

  1. anja

    Komt circus Renz deze zomer ook naar Schouwen-Duiveland ?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>