20.000 handtekeningen tegen vrijkomen Middelburger Volkert van der G.!


MIDDELBURG – De petitie die is opgesteld om te voorkomen dat oud-Middelburger Volkert van der G. vrijkomt wanneer hij twee derde van zijn straf heeft uitgezeten, is tot nog toe door bijna 20.000 mensen ondertekend. Van der G. heeft politicus Pim Fortuyn in Hilversum vermoord!

De petitie is een initiatief van Hans Smolders, de voormalig chauffeur van Fortuyn. Van der G., die Fortuyn op 6 mei 2002 doodschoot op het mediapark, is in 2003 veroordeeld tot 18 jaar gevangenisstraf. Tot 2008 kwamen veroordeelden in ons land vrij als twee derde van hun straf erop zat. De vervroegde invrijheidstelling is in 2008 veranderd in een voorwaardelijke, waarbij een veroordeelde aan verschillende voorwaarden moet voldoen wil hij eerder vrijkomen.

Lees ook:Folkert van der G. wel op verlof: Teeven niet blij!
Lees ook:Vlissingse pedo 6 jaar de cel in!
Lees ook:Folkert van der G. naar Middelburg?!?
Lees ook:Verkrachtende pedofiele ontvoerder (24) blijft in de bajes
Lees ook:Hofaanklager heeft begrip voor vrachtwagenchauffeur die Duitser doodreed!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “20.000 handtekeningen tegen vrijkomen Middelburger Volkert van der G.!

  1. Neel Kerkhoff

    Ik ben zeer tegen de vervroegde vrijlating van Volkert v.d.G
    deze man weet niet wat hij onze bevolking heeft aangedaan door zijn
    misdaad. Ons land was nooit in deze crisis gekomen als Pim Fortuyn de kans had gekregen om zijn kennis en daadkracht in te zetten ten goede voor ons allemaal. Volkert mag niet meer vrij komen, dat heeft hij verspeeld, ik hoop hem nooit te zien en nooit meer iets van hem te horen! Pim rust in vrede, je word nóóit vergeten, dank dat je naar ons wilde luisteren! Neel.

      /   Reply  / 
  2. Jules Vismale

    Toen in 1989 de Twee van Breda, Franz Fischer en Ferdinand Aus der Fünten, werden vrijgelaten stond Nederland ook op zijn achterste benen. Deze SS’ers hebben tienduizenden Nederlandse joden laten deporteren naar Auschwitz en Sobibor waar zij omkwamen en hoewel meer dan 80% van de Nederlanders tegen hun vrijlating waren liet de toenmalige regering hen toch gaan! Fischer en Aus der Fünten hebben overigens niet lang genoten van hun vrijheid daar beiden oud en ziek waren en toch nooit konden terugkeren in de maatschappij. De Twee van Breda stierven vrij snel na hun vrijlating tot opluchting van veel van hun slachtoffers.
    Op Volkert van den Graaf terug te komen: die schurk zal helemaal niets meer hebben aan een eventuele vrijlating daar hij in ons kikkerland zo gehaat is als de pest! Hij wilde Nederland totaal niét redden van Pim Fortuyn maar handelde juist puur meer uit eigenbelang. Hopelijk ziet “meneer” Volkert zijn vriendin Petra en hun dochtertje nóóit meer terug en worden zijn huis en bezittingen in beslag genomen. Zijn vijanden zullen anders maar al te graag zijn huis met Volkert erin in brand willen steken al ben ik daar niet bepaald een voorstander van!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>