Folkert van der G. wel op verlof: Teeven niet blij!

fred teeven blog
MIDDELBURG – Folkert van der G. voormalig inwoner van Zeeland en moordenaar van Pim Fortuyn mag wel op proefverlof. Eerder had VVD staatssecretaris Fred Teeven (justitie) gezegd dat het niet mag, maar dat houd geen stand. Hij is niet blij, ook omdat het niet op verlof sturen een verkiezingsbelofte van zijn partij is. Van der G.komt in 2014 vrij en mag zich op die vrijheid toch via een verlof voorbereiden. Dat heeft de Raad van de Strafrechttoepassing dinsdag besloten.

Omdat gevangenen in Nederland na tweederde van hun straf vrijkomen, is Van der G. in mei 2014 weer op vrije voeten. In aanloop naar dat moment mag hij proefverlof aanvragen. Dat is hem al vier maal geweigerd, de laatste keer op 11 oktober. Van der G.komt in 2014 vrij en mag zich op die vrijheid toch via een verlof voorbereiden.

Lees ook:Folkert van der G. snel met verlof!
Lees ook:20.000 handtekeningen tegen vrijkomen Middelburger Volkert van der G.!
Lees ook:Laat Teeven Folkert van der G. gaan?
Lees ook:Dominees op Zeeuwse kansels waarschuwen: Ga niet in zee met PVV!
Lees ook:Verkrachtende pedofiele ontvoerder (24) blijft in de bajes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>