Terroristen Bruinisse zijn grappenmakers!

BRUINISSE – De ‘vier mannen met bivakmutsen en zonnebrillen’ die afgelopen maandagavond voor commotie zorgden in Bruinisse, blijken twee broers en hun vriendinnen te zijn die in een baldadige bui een grap wilde uithalen.

Een man meldde ‘s avonds dat hij bij de Zijpe in Bruinisse een viertal personen had gezien met bivakmutsen en zwarte zonnebrillen op. Ze gingen er met hoge snelheid vandoor in hun BMW’ s. De politie werd ingeschakeld en die stuurde een surveillance-eenheid richting de opgegeven locatie. Een zoekactie in de omgeving leverde niets op.

De broers zijn op vakantie in Zeeland en die avond samen met hun vriendinnen gaan karten in Goes. Daar worden mutsen verkocht die verplicht onder de helm gedragen moeten worden. Voor de grap hebben zij de mutsen opgehouden tijdens de terugweg naar hun vakantieadres.

Op internet zagen de lolbroeken dat zij de oorzaak van alle consternatie waren en hebben zich gemeld bij de politie en een verklaring afgelegd.

Lees ook:Terroristen in Bruinisse?!?
Lees ook:Brekend! Mutsen breien mutsen voor India!
Lees ook:Crossende Pitbiker met bivakmuts in Vlissingen gepakt!
Lees ook:Schietpartij strand Bruinisse
Lees ook:Dieselprikker actief in Bruinisse!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>