Wonder Wheel en meer in Cinema Middelburg

MIDDELBURG – Wonder Wheel draait vanaf donderdag 22 februari in Cinema MiddelburgWoody Allen vertelt met Wonder Wheel het verhaal van vier met elkaar verstrengelde levens te midden van de drukte in een pretpark op Coney Island, New York in de jaren ’50.aanvang: 20.00 uur.

Trailer en tickets > 

BillyBilly is het regiedebuut van Theo Maassen. Het is – hoe kan het ook anders – een komedie en gaat over de beroemde buikspreker Gerard de Groot en zijn immens populaire pop Billy. Het duo komt in een diepe relatiecrisis terecht wanneer Gerard verliefd wordt op de ene en Billy op een andere vrouw.Te zien vanaf vrijdag 23 februari om 21.30 uur.

Trailer en tickets > 

De HazenschoolHazenjongen Max heeft ‘n vurige wens: lid worden van de coolste jeugdbende van de stad. Met capriolen in een modelvliegtuig probeert hij indruk te maken op de bendeleden. Hij heeft weinig geluk, want het vliegtuigje stort neer op een merkwaardige plek in het bos, waar een groep hazen in ouderwetse kleren hem aanstaart. Hij is geland bij de Hazenschool, waar hazen tot Paashazen worden opgeleid.Te zien tot en met woensdag 28 februari om 14.00 uur.

Trailer en tickets > 

3 films van Jos de Putter 
zondag 25 februari
In samenwerking met het Zeeuws Museum
Bezoek daar de tentoonstelling LandschappenSolo, de wet van de favela
See no evil
Het is een schone dag geweest
Kaarten los te koop, of een passpartout voor de 3 films voor € 15
Klik hiervoor op een van bovenstaande linkjes, kies dan kaartsoort ‘passepartout’
Exclusief voor donateurs
Les uns et les autres
zondag 4 maart om 14.00 uur
Trailer en tickets
Verwacht
Darkest Hour
Vanaf donderdag 1 maart
Trailer en tickets >

Lees ook:Cinema Middelburg presenteert: The Best of IDFA on tour
Lees ook:Cinema Middelburg: Darkest Hour
Lees ook:7 Giorni bij Cinema Middelburg
Lees ook:Oscarwinnaars in Cinema Middelburg
Lees ook:The Florida Project bij Cinema Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>