Oscarwinnaars in Cinema Middelburg

MIDDELBURG – In Cinema Middelburg is er deze week al aandacht voor de kersverse Oscarwinnaars.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes (Oscarwinnares Frances McDormand) een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby.

Te zien vanaf donderdag 1 maart om 20.00 uur.

Trailer en tickets > 

Darkest Hour

Slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, moet Winston Churchill (Oscarwinnaar Gary Oldman) meteen één van zijn zwaarste beproevingen doorstaan: hij moet kiezen of hij met Nazi Duitsland over een vredesverdrag wil onderhandelen, of dat hij voor de idealen en de vrijheid van zijn natie wil vechten.

Te zien tot en met woensdag 14 maart om 15.30 uur.

Trailer en tickets > 

Speciaal voor De Kinderkunstweek presenteert Cinema Middelburg:

Tom Poes in dromenland

4 bijzondere tekenfilms met Tom Poes en Ollie B. Bommel in de hoofdrol. Uit de jaren ’40. En ook een leuke korte film over een oma die verslaafd raakt een computerspel, met pony’s. En de zoo in Artis, kinderen die dieren bekijken, of is het andersom? En nog veel meer!

Te zien op:
woensdag 14 maart om 14.00 uur
Trailer en tickets > 

Voor scholen is er een speciaal programma beschikbaar. Voor alle klassen van de basisschool.
www.kinderkunstweek.nl

Movies that matter on tour:
Newton

De zeer principiële Indiase overheidsambtenaar Newton wordt vanwege zijn punctualiteit en standvastigheid aangesteld als coördinator van een stembureau in een van de meest afgelegen en ontvlambare gebieden van India.

Te zien op dinsdag 13 maart om 20.00 uur.
Trailer & tickets > 

In samenwerking met Amnesty Middelburg

IFFR Gemist 
16 en 17 maart
Het Russische Arrhythmia 
Het Canadese All you can eat Buddha 
IFFR Openingsfilm Jimmie
Verwacht

The World is My Country Film Festival

in samenwerking met Lense, de mediavereniging van UCR
donderdag 15 maart om 20.00 uur

The World is My Country is een documentaire over het leven van Garry Davis, de man die de Wereldoverheid oprichtte en zich zijn leven lang hiervoor en de erkenning van wereldburgers als rechtmatige burgers, inzette.
Trailer & tickets > 

Lees ook:Cinema Middelburg: Darkest Hour
Lees ook:7 Giorni bij Cinema Middelburg
Lees ook:Wonder Wheel en meer in Cinema Middelburg
Lees ook:Arrhythmia en meer IFFR-favorieten bij Cinema Middelburg
Lees ook:Cinema Middelburg presenteert: IFFR Preview: Sweet Country

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>