Middelburgse parkeerautomaat gekraakt!


MIDDELBURG – Een parkeerautomaat aan de ingang van de Geere Passage in Middelburg is in de nacht van zondag op maandag opengebroken. Kort daarna zijn twee mannen aangehouden die ervan verdacht worden hierbij betrokken te zijn!

De politie was kort na de melding met enkele auto’s en bikers ter plaatse en de agenten zagen twee manspersonen wegrennen. Eén van de twee, een 23-jarige man uit Den Haag, werd gelijk op de Beenhouwerssingel aangehouden. De tweede, een 32-jarige man uit Goes, liep het ijs op en rende in de richting van de Albert Heijn. Hij zakte in totaal vijf keer door het ijs voordat hij het opgaf. Toen hij aan de kant kwam werd ook hij aangehouden. Beide mannen werden naar het politiebureau gebracht, waar een ambulance kwam om de zwemmer te onderzoeken op onderkoeling. Later zijn ze naar Torentijd gebracht en in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

Lees ook:Politieagent met honkbalknuppel bedreigd!
Lees ook:Feestje? 5 arrestaties!
Lees ook:“Autoslopers” gearresteerd!
Lees ook:Steekpartij café
Lees ook:Vlissinger “zomaar” in elkaar gemept!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>