Schennispleger valt twee meisjes lastig!

potloodventer
WISSENKERKE – Twee meisjes van 13 en 14 jaar uit de gemeente Goes fietsten maandagmiddag tussen 15:30 en 15:45 uur over de Inlaagweg bij Wissenkerke. Op die weg zagen zij een man staan bij een witte motorfiets. De man droeg een witte motorhelm en was gekleed in ‘gewone’ kleding.

Toen zij bij hem in de buurt waren sprak de man de meisjes aan. Zij stapten van hun fiets om de man te woord te staan. Tijdens het gesprek begon de man ineens seksuele handelingen bij zichzelf te verrichten.

De meisjes zijn heel hard weggefietst en hebben de man daarna niet meer gezien. Eenmaal thuis hebben de meisjes bij de politie aangifte gedaan van dit feit. De politie is op zoek naar de man op de witte motor. Weet u wie dit is? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844, of meld u persoonlijk op het politiebureau.

Lees ook:Amoniak schutter
Lees ook:Vechtende meisjes!
Lees ook:Er staan 21 meisjes op Zeeuwse Bangalijst!
Lees ook:Man ronselde minderjarige meisjes voor seks
Lees ook:Vermiste meisjes in Middelburg gevonden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>