Politie beledigd!

politie snelweg blog
VLISSINGEN – Een 21-jarige jongeman uit Vlissingen kreeg een proces-verbaal vanwege belediging van een agent tijdens een bekeuringssituatie. Dat gebeurde afgelopen donderdag rond 18.00 uur op de Bloemenlaan in zijn woonplaats.

De motoragent bekeurde de scooterrijder vanwege een verkeersovertreding. Dat gebeurde donderdagmiddag 3 oktober 2013 op de Daar was de jongeman het kennelijk niet mee eens, want hij begon de agent uit te schelden. De knaap werd gewaarschuwd maar bleef beledigingen uiten. Dit leidde uiteindelijk tot zijn arrestatie. Hij werd overgebracht naar het politiebureau gebracht. Daar is hij verhoord en heeft de boete contant betaald.

Agressie en geweld tegen politie onacceptabel

De politie vindt agressie, (verbaal) geweld tegen haar medewerkers onacceptabel. Politiebeambten hebben een verantwoordelijke rol in de samenleving en moeten zonder te worden gehinderd hun werk kunnen doen. Met wederzijds respect. Agressie of geweld, in welke vorm dan ook, tegen medewerkers wordt niet getolereerd.

Lees ook:Terneuzenaren aangehouden voor bedreigen agenten!
Lees ook:Zeeuwse burgemeesters maken vuist tegen geweld!
Lees ook:Poging doodslag tegen politie
Lees ook:Bitches slaan agente en beledigen conducteur!
Lees ook:Agressie tegen de brandweer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>