Gastje (16) gepakt voor diefstal en heling!

politie snelweg blog
VLISSINGEN – In zijn woning in Vlissingen is zafgelopen aterdagmiddag een 16-jarige jongen aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal en/of heling. De politie had informatie ontvangen dat een scooter, die op 6 oktober jl. was gestolen op het Damplein in Middelburg, bij hem in de schuur zou staan. In de schuur werd de bromfiets niet teruggevonden. Wel de kentekenplaten van het rijwiel en andere gestolen brommers. De Vlissinger is in verzekering gesteld.

De politie wil graag informatie ontvangen over locaties waar aan scooters en bromfietsen wordt gesleuteld. Ook willen agenten graag weten waar veel scooter- en bromfietseigenaren bij elkaar komen of bij elkaar staan. Gebruik hiervoor het speciale mailadres: [email protected]. Maar je mag ook naar de politie bellen: 0900-8844 of anoniem 0800-7000. Zie je een verdachte situatie bel dan 112.

Gezamenlijke aanpak

De aanpak van diefstallen van scooters, brom- en snorfietsen is een gezamenlijk initiatief van de Walcherse gemeenten en de politie. Zij zetten zich samen in om het stelen van deze voertuigen tegen te gaan en de pakkans van de daders te vergroten.

Lees ook:Politie en gemeenten verspreiden posters ‘Zet je scooter goed op slot!’
Lees ook:Scooter- en bromfietsdiefstallen stijgen!
Lees ook:Zet je scooter goed vast!
Lees ook:Strijd tegen scooterdiefstallen!
Lees ook:Vooral ‘s avonds scooterdiefstallen op Walcheren!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>