Politie staakt achtervolging!

politieagent rug
VLISSINGEN – Bij de achtervolging van een auto, waarin zich een verdacht persoon bevond, heeft de politie afgelopen nacht gekozen voor de veiligheid van de omgeving. De verdachte komt vermoedelijk later aan de beurt.

Zondag 26 januari, kort na middernacht,zagen agenten een auto rijden op de Nieuwendijk in Vlissingen. Zij lieten deze auto stoppen en vroegen de bestuurder naar zijn rijbewijs. Toen hij vertelde die niet te hebben en ook geen identiteitsbewijs bij zich te hebben, werd hem naar zijn naam gevraagd. Direct ontstond bij de agenten het vermoeden dat de man een valse naam op gaf. Daarom zeiden ze hem voor hen uit te rijden naar het politiebureau om de zaak daar verder uit te zoeken.

Achtervolging
Eenmaal op weg naar het bureau gaf de verdachte echter gas. Zo probeerde hij weg te komen van de agenten. Deze konden hem een tijd volgen, maar toen de verdachte met onverantwoord hoge snelheid door het fiets- en voetgangersgebied van het Scheldeterrein reed, werd het zo gevaarlijk dat de agenten besloten gas terug te nemen. De auto werd later in de Verkuijl Quakkelaarstraat aangetroffen. Op basis van het kenteken en de persoonlijke bezittingen in de auto, zal de verdachte waarschijnlijk alsnog ter verantwoording geroepen worden.

Lees ook:Politie botst met auto verdachte tijdens achtervolging
Lees ook:Gastje (16) met drugs scheurt met auto door nachtelijk Vlissingen!
Lees ook:Auto inbreker na achtervolging gepakt…
Lees ook:Arrestaties na dollemansrit!
Lees ook:Belg gearresteerd na wilde achtervolging

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>