Zakkenroller!

euro's waaier
MIDDELBURG – De politie doet onderzoek naar zakkenrollerij. Bij de meldingen van zakkenrollerij bij twee supermarkten is geen aangifte door de slachtoffers gedaan. De politie verzoekt de slachtoffers om contact op te nemen.

Bij de politie kwamen op 31 december twee meldingen van zakkenrollerij binnen. De ene melding kwam vanuit een supermarkt aan de Vrijlandstraat rond 11.30 uur. De tweede melding kwam van een supermarkt aan de Johan van Reigersbergstraat rond 12.00 uur op dezelfde dag. De supermarkten maakten de meldingen bij de politie, nadat de slachtoffers dit bij hen hadden gedaan.

Slachtoffer? Meldt u zich bij 0900-8844De politie is een onderzoek gestart naar meerdere zaken van zakkenrollerij en is op zoek naar de slachtoffers van deze twee specifieke voorvallen van zakkenrollerij om alsnog hun aangifte op te kunnen nemen. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900.-8844.

Lees ook:Politie zoekt anonieme tipgever van overval op Lidl
Lees ook:Spoor van vernielingen!
Lees ook:Inbraakgolf supermarkten Zeeuws-Vlaanderen
Lees ook:Agressieve bierkratjatter!
Lees ook:Stappers slachtoffer zakkenrollers!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>