Drugspand dicht!

drugs heroine

KAPELLE - Burgemeester Stapelkamp van de gemeente Kapelle heeft onlangs besloten om een woning aan de Conferencestraat 51 in Kapelle te sluiten. Dit  nadat begin april 2014 door de politie is geconstateerd dat vanuit de woning harddrugs werd verkocht. Daarnaast is er ook harddrugs in de woning aangetroffen. De daadwerkelijke sluiting van het pand heeft plaatsgevonden op 28 mei.

Op 1 oktober 2013 heeft de burgemeester het beleid ‘Bestuurlijke handhaving artikel 13b Opiumwet’ vastgesteld. In dit beleid is vastgelegd hoe wordt omgegaan met het aantreffen van drugs in een woning. Naar aanleiding van de constatering van de politie heeft de burgemeester, conform het beleid, besloten om de woning te sluiten voor een periode van drie maanden. Dit betekent dat niemand zich in deze periode in de woning mag bevinden.

Op 28 mei 2014 is de woning daadwerkelijk gesloten door deze dicht te spijkeren en de deur te verzegelen. Dit is gedaan door een aannemer in opdracht van de gemeente. Bij de sluiting waren naast de gemeente en de aannemer ook de RWS, Delta Netwerkbedrijf bv. en de politie aanwezig.

Naast het sluiten van de woning kijkt de gemeente ook nog of er mogelijk onterecht uitkeringen zijn verstrekt.

Lees ook:Burgemeester sluit drugspand Yerseke!
Lees ook:Uitstel van tijdelijke sluiting woning!
Lees ook:Sluiting drugsappartement
Lees ook:Rechter akkoord met sluiting woning!
Lees ook:Toch woningsluiting wietkwekende MS-patient!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>