Rechter akkoord met sluiting woning!

rechter

MIDDELBURG –  De burgemeester van Middelburg heeft besloten tot het sluiten van een woning van een inwoner van Middelburg om drugshandel vanuit deze woning tegen te gaan.

Een woordvoerder: “Deze inwoner gebruikt drugs vanwege de medicinale werking. Uiteraard treden wij niet zo maar op tegen mensen die medicinale drugs nodig hebben en gebruiken. Hetgeen is aangetroffen tijdens een huiszoeking door de politie wees in dit geval echter op handel in drugs en niet (alleen) op medicinaal gebruik. De hoeveelheid drugs die werd aangetroffen was veel meer dan gedoogd en ook veel meer dan alleen voor eigen gebruik kan worden aangemerkt. Ook zijn er andere zaken aangetroffen die wijzen op de handel in drugs. Dit leidde ertoe dat wij, in aansluiting op ons beleid, tot maatregelen moesten overgaan.

Betrokkene heeft de rechter verzocht de tijdelijke sluiting van de woning ongedaan te maken. De rechter heeft de maatregelen van de burgemeester getoetst en hem in het gelijk gesteld. Wij zullen daarom overgaan tot sluiting van de woning voor een periode van 3 maanden. Uiteraard kan deze meneer zich wenden tot Porthos voor hulp en ondersteuning bij het oplossen van zijn problemen en het vinden van een ander onderkomen. Bij het bepalen van de exacte datum van sluiting wordt rekening gehouden met de medische situatie van de betrokken inwoner.”

Lees ook:Uitstel van tijdelijke sluiting woning!
Lees ook:Toch woningsluiting wietkwekende MS-patient!
Lees ook:Burgemeester sluit drugspand Yerseke!
Lees ook:Drugspand dicht!
Lees ook:Drugsactie Goes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>