Vrouw in hals gesneden!

glas gebroken

GOES - In een horecagelegenheid aan de Valckeslotlaan zijn een 21-jarige vrouw uit de gemeente Kapelle en een 24-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal mishandeld tijdens een vechtpartij. Dat gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag. Een van de dames is in haar hals gesneden.

De slachtoffers waren op zaterdag 8 november rond 3.15 uur in de horecagelegenheid toen de 21-jarige vrouw werd aangevallen door een 23-jarige vrouw uit Goes. Daarbij werd ze geslagen en aan haar haren getrokken. Bezoekers en beveiliging kwamen tussenbeiden. De vrouwen zouden eerder al eens woorden met elkaar gehad hebben.

Garderobe

Kort daarop ontstond er in de garderobe weer een vechtpartij toen de 23-jarige verdachte opnieuw de confrontatie zocht. Een 27-jarige man uit Goes sneed daarbij met een glas in de hals van het 24-jarige slachtoffer. De vrouw liep daarbij een oppervlakkige snijwond op. De groep vechtersbazen werd vervolgens door de beveiligers buiten gezet. De man is aangehouden, de 23-jarige vrouw zal zich op een later tijdstip bij de politie moeten verantwoorden.

Lees ook:Met glas op hoofd geslagen!
Lees ook:Versierende Goesenaar smijt glas tegen hoofd van vrouw
Lees ook:Vechtersbaas heeft drugs bij zich!
Lees ook:Bierglas mishandeling!
Lees ook:Hoofdwond door klap met bierflesje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>