Scooterdief betrapt!

MIDDELBURG - Een scooterrijder die zich verdacht gedroeg is door agenten aan de Middelburgse Johan Hieronimus Huijssenstraat aangehouden. De 17-jarige verdachte had de scooter waarschijnlijk donderdag 11 december gestolen bij een supermarkt aan de Sir Winston Churchilllaan.

Agenten zagen de verdachte rond 21.00 uur rijden op de Oude Vlissingseweg. Hij was vergezeld van een jongen op een snorfiets. Bij het zien van de politie reageerde het tweetal geschrokken en kwamen bijna in botsing met elkaar. De twee agenten, die op de fiets waren, besloten het tweetal te volgen, maar verloren ze uit het oog.

Scooter in de bosjes

Kort daarna vonden de dienders op de Johan Hieronimus Huijssenstraat de scooter in de bosjes. De bestuurder stond op een paar meter afstand. Het contactslot van de scooter was onklaar gemaakt. Daarop is de man aangehouden voor diefstal dan wel heling van de scooter. Uit onderzoek bleek dat het voertuig inderdaad gestolen was. De verdachte is ingesloten. De scooter is teruggegeven aan de eigenaar.

Lees ook:Achtervolging scooterrijder!
Lees ook:Scooterdieven gepakt!
Lees ook:Jongen op gestolen scooter
Lees ook:Gestolen scooter
Lees ook:Man met gestolen goederen opgepakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>