Valse naam, drugsbezit en openstaande boete!

VLISSINGEN – Een 29-jarige man is afgelopen maandagochtend aangehouden op de Vlissingse Brouwenaarstraat. Hij was in het bezit van een hoeveelheid drugs en gaf een valse naam op.

Rond 03:00 uur zagen agenten hem in een personenauto rijden over de Paul Krugerstraat. Een achterlicht van zijn auto werkte niet, waarop agenten besloten om hem hierover aan te spreken. Uit de auto kwam een henneplucht. Naast een zakje weed werd ook een flesje GHB aangetroffen. De drugs zijn in beslag genomen. Op het bureau bleek dat hij een valse naam had opgegeven. De Vlissinger had ook nog een boete openstaan van ruim 1900 euro of 24 dagen gevangenisstraf. Hij is ingesloten in een politiecel in Torentijd. De drugs zijn in beslag genomen.

Lees ook:Drugs en wapen!
Lees ook:XTC in huis!
Lees ook:Gastje (17) met coke en heroïne!
Lees ook:Drugsdealer Domburg!
Lees ook:Gastje (16) met drugs scheurt met auto door nachtelijk Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>