Mishandeling en bedreiging!

mishandeling vuist

KAMPERLAND - De politie heeft afgelopen vrijdagavond meerdere aangiftes van mishandeling en bedreiging in Kamperland opgenomen. Die bedreigingen zouden zijn geuit door een 47-jarige man uit St. Willebrord. De verdachte is aangehouden.

De politie kreeg omstreeks 21.30 uur een melding dat een man zich zou misdragen bij een horecagelegenheid aan de Mariapolderseweg. Hij zou daarbij tevens een medewerker van die horecagelegenheid hebben geslagen. Die hield daar een kapotte lip aan over en deed aangifte van mishandeling.

Cel

Toen beveiligingsmedewerkers wilden verhinderen dat de man de horecagelegenheid weer binnen zou gaan, bedreigde hij de beveiligers met de dood. Die deden daarvan aangifte. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau en heeft de nacht in de cel doorgebracht. Hij is zaterdag verhoord.

Lees ook:Dronken Duitse slaat medewerker vakantiepark
Lees ook:Verneling en mishandeling!
Lees ook:Winkeldief mishandelt winkelbediende: omstanders grijpen in
Lees ook:Beveiligingsmedewerkster geslagen!
Lees ook:Met glas op hoofd geslagen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>