Poging diefstal!

HOEK – De politie heeft afgelopen zondagavond in Hoek twee mannen aangehouden na een melding van een poging tot inbraak in een camper.

Rond 22.15 uur kreeg de politiemeldkamer een melding van een poging tot inbraak in een camper, die geparkeerd stond aan de Koudepolderstraat. Omwonenden hadden een man aangehouden en een andere man was weggerend. Agenten gingen naar deze locatie en zetten de aangehouden man in de auto. Ze gingen op zoek naar de gevluchte man. Rond 22.45 uur zagen ze op het fietspad van de Hoofdweg een man lopen, die aan het signalement voldeed. Ook hij werd aangehouden. Beiden zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar ze werden ingesloten. Het gaat om twee 26-jarige mannen.

Politieonderzoek

De politie stelt een onderzoek in. Van een 32-jarige inwoner uit Hoek is aangifte opgenomen van een poging tot inbraak in de camper. Ook werden enkele getuigen verhoord. De politie onderzoekt ook waar beide mannen wonen. Zij worden maandag in Torentijd verhoord.

Lees ook:Inbrekers gearresteerd!
Lees ook:Arrestaties na inbrakenreeks
Lees ook:Vechtersbazen opgepakt!
Lees ook:Jonge inbrekers!
Lees ook:Arrestaties coke-onderzoek!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>