Drugsdealer loopt bij toeval tegen de lamp!

wiet 3

VLISSINGEN – Een 22-jarige Vlissinger is afgelopen vrijdag in de Bloemenlaan van zijn woonplaats aangehouden op verdenking van handel in harddrugs.

Surveillanten zien de verdachte omstreeks 16.10 uur in zijn geparkeerde auto zitten. Omdat bekend is dat hij nog een enkele boetes heeft openstaan, stoppen de surveillanten naast de auto van de Vlissinger. Tijdens het gesprek dat volgt zien de agenten twee gripzakjes hennep en een hoeveelheid geld liggen in een tasje om zijn heupen.

Digitaal weegschaaltje

Op verzoek van de agenten wordt alle inhoud uit het tasje gehaald. Als daaruit nog een digitaal weegschaaltje tevoorschijn komt, rijst het vermoeden dat de man nog meer verdovende middelen bij zich heeft. In eerste instantie wil hij rustig meegaan naar het bureau voor nader onderzoek. Maar dan bedenkt de Vlissinger zich en zet het op een lopen. Onderwijl laat hij diverse spullen op de grond vallen.

Heroïne en Cocaïne

Na een korte achtervolging wordt de Vlissinger getackeld en in de boeien geslagen. De weggegooide spullen worden echter niet meer teruggevonden. Vermoedelijk hebben anderen deze tijdens de arrestatie snel opgeraapt en meegenomen. De verdachte is vervolgens overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Tijdens de fouillering worden nog twee gripzakjes met heroïne en cocaïne gevonden. De drugs, het geld en de auto zijn in beslag genomen. De man is in verzekering gesteld en zit nog vast.

 

Lees ook:Drugsdealer gearresteerd!
Lees ook:Vlissingen met drugs gepakt in Middelburg!
Lees ook:Drugsvangst bij verkeerscontrole!
Lees ook:Drugsdealer van de wereld….
Lees ook:Drugsvangst Terneuzen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>