Straatroof mislukt!

beroving

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar de daders van een straatroof aan de Oude Vlissingseweg. Het duo probeerde afgelopen zaterdag rond 20.00 uur een fietsster te beroven, dat mislukte.

Het slachtoffer fietste over de Oude Vlissingseweg in de richting vanuit Oost-Souburg in de richting van Middelburg. Ter hoogte van de Oude Vlissingseweg huisnummer 40 werd ze ingehaald door een jongen op een fiets. Een andere jongen beroofde de vrouw ondertussen van haar tas. Door kordaat optreden van de vrouw lieten de dieven de tas achter. Ze vluchtten vervolgens in de richting van Middelburg.

Getuigen

De recherche onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

Lees ook:Bromfietser scheurt door na crash met vrouw!
Lees ook:Dader en slachtoffer straatroof verdwenen!
Lees ook:Inbraak supermarkt!
Lees ook:Fietster geslagen en geschopt!
Lees ook:Woningoverval! UPDATE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>