Wegpiraat

PHILIPPINE - De politie is op zoek naar getuigen die afgelopen zaterdagmiddag een wegpiraat in een zwarte Volvo met zeer hoge snelheid door Philippine hebben zien rijden. De bestuurder weet na een achtervolging door een politiewagen te ontkomen. Hij is de Belgische grens overgegaan.

Rond 14.15 uur rijdt een surveillance-eenheid vanaf een parkeerplaats aan de Middenweg in Hoek achter een zwarte Volvo in de richting van Terneuzen. De bestuurder van de Volvo verhoogt ineens zijn snelheid tot zo’n 170 km/per uur. De agenten volgen de automobilist. Bij de rotonde van Hoek gaat hij richting Philippine. Op de kruising Kanaalpolderweg en de Braakmanweg gaat de wegpiraat een andere auto voorbij. De politie-eenheid geeft de bestuurder een stopteken maar dit negeert hij. Hij haalt meerdere voertuigen in en gaat de Jacob Hobeinstraat in. Vanwege de gevaarszetting vermindert de politiewagen snelheid. In de Ravelijnstraat zien ze de Volvo weer rijden. De bestuurder rijdt de Meerpaalstraat in. Hier wordt hij door de surveillancewagen klem gereden. Wanneer de agenten uitstappen en naar de auto lopen, rijdt de bestuurder met hoge snelheid weg waarbij hij bijna een agent raakt. Omstanders zien dat de bestuurder richting Boekhoute (België) gereden is.

Getuigen?

De politie komt graag in contact met personen die de wegpiraat vanmiddag hebben zien rijden. Laat het ons weten via telefoonnummer 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Lees ook:Automobilist bedreigd!
Lees ook:Doorrijder gezocht
Lees ook:Politie stopt auto na negeren stopteken!
Lees ook:Gevaarlijke inhaalmanoeuvre!
Lees ook:Te snelle rijder van de weg gehaald…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>