Culinaire creaties van Sergio Herman nu ook bereikbaar voor gewone sterveling

boek-sergiohermanSLUIS – Als eerste in de Benelux heeft Sergio Herman van driesterrenrestaurant Oud Sluis de volle twintig punten gekregen van  de gerenommeerde gids GaultMillau. Zelfs in Frankrijk is er maar één chef die ooit die eer kreeg, Marc Veyrat. Wil je wel eens weten hoe goddelijk de culinaire creaties van Herman zijn, maar zit je niet zo ruim in de slappe was, dan is dit je kans. Van 16 tot en met 22 november kun je voor vijftig euro van een vijfgangenmenu genieten bij allerlei sterrenrestaurants. Oud Sluis doet ook mee.

En daarmee is Oud Sluis het enige driesterrenrestaurant dat aan de actie van Dining with the Stars meedoet. Ook elf van de dertien restaurants met twee Michelinsterren hebben al hun medewerking aan de actie toegezegd.
Aanmelden kan alleen via de website van Dining with the Stars. Naast een vijfgangendiner voor vijftig euro is ook een lunchmenu voor veertig euro mogelijk. Overigens behouden de restaurants met twee sterren het recht een supplement te vragen van 15 euro en Oud Sluis mag een supplement vragen van 25 euro. Het is niet duidelijk of Sergio Herman dat ook daadwerkelijk doet, maar dan nog is 75 euro een buitenkansje.
Andere bekende restaurants die meedoen aan Dining with the Stars zijn: Parkheuvel (Rotterdam), De Zwethheul (Schipluiden) en Librije’s Zusje in Zwolle. In Zeeland doen ook nog De Kromme Watergang in Hoofdplaat, Katseveer in Wilhelminadorp en ’t Veerhuis in Goes mee. Aanmelden kan vanaf 4 november. Hier vind je de complete lijst van deelnemende restaurants.

Lees ook:Sergio Herman stopt met Oud-Sluis!
Lees ook:Sergio Herman vestigt record met score in Gault Millau
Lees ook:Het is over en uit voor sterrenrestaurant Oud Sluis!
Lees ook:Restaurant Oud Sluis is de nummer 17 van de wereld!
Lees ook:Toprestaurant Oud Sluis compleet verbouwd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>