‘Jump in’ Vlissingen!


VLISSINGEN – In de Zware Plaatwerkerij is vandaag (zaterdag 3 september een zomers feest. De gemeente Vlissingen laat sinds een jaar diverse activiteiten uitvoeren in het kader van het beleidsplan “Meedoen in Vlissingen” (naar een duurzame participatie van Antilliaanse jongeren 2010-2013). Deze activiteiten zijn een initiatief van de Stichting ROAT (Reach Out And Touch).

Na de verschillende activiteiten die in de loop van dit jaar op diverse terreinen hebben plaats gevonden, wordt nu een Jump In georganiseerd.
Het feest begint om 13.00 uur en zal om 13.30 uur officieel worden geopend met een korte toespraak door loco-burgemeester Rob van Dooren. Hierna treden verschillende bands op, zijn er Salsa- en Bachataworkshops en laat DJ Lonchi muziek horen. Er zijn verschillende kraampjes waar lekkernijen te koop zijn. Het feest zal om 22.00 uur afgelopen zijn.

Lees ook:Dodenherdenking
Lees ook:Vlissingse dodenherdenking
Lees ook:Vlissingen bijna 700 jaar!
Lees ook:Herdenkingen Veere
Lees ook:Vlissingen herdenkt bevrijding!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>