103-jarige voor het eerst naar de film bij Film by the Sea

VLISSINGEN – “Bij Film by the Sea krijgen we duizenden gasten over de vloer”, meldt een woordvoerder van het filmfestival, dat vandaag zondag, de laatste dag beleeft.  Die vinden we allemaal leuk en bijzonder, maar sommige bezoekers vergeet je nooit. Zo kregen we vandaag Mevrouw Knuppel-Heuvelink, door intimi Tante Til genoemd, op bezoek. Met haar 103 jaar was ze nog nooit in de bioscoop geweest, maar vandaag ging een droom in vervulling toen ze in de grote CCXL-zaal Wonders of the Sea 3D kwam kijken.

Samen met de andere mensen in de CCXL-zaal zag de altijd vrolijke Tante Til Wonders of the Sea 3D voor het eerst. De natuurdocumentaire, geproduceerd en van voice-over voorzien door Arnold Schwarzenegger, komt pas volgend jaar in de bioscoop.

Ze zal de ervaring niet snel vergeten. Tegen PZC zei ze: “Het was geweldig! Ik heb er echt van genoten. Ik ben een natuurmens en de wereld onder water vind ik het allermooiste. Dat is mijn leven. Ik ben zelf in een viskwekerij geboren en heb altijd aquaria gehad.”

Toen de voorstelling afgelopen was, trakteerden we onze VIP-gast samen met haar vriendin in het CineCafé nog op een kop koffie en een appelgebakje. ”

Lees ook:Grote namen in nieuwe grote zaal CineCity!
Lees ook:Wennen aan regen en wind!
Lees ook:Nieuwe trend: IJsballen tegen het raam van tante Annie gooien!
Lees ook:Zoekactie in CCXL Theater / CineCity Vlissingen brengt verloren gehoorapparaat terug bij Piet!
Lees ook:Avond van de Franse Film: La vie d’une autre!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>