Avond van de Franse Film: La vie d’une autre!

La vie d'une autre blog
MIDDELBURG – Cinema Middelburg houdt woensdag 24 april om 20.00 uur de Avond van de Franse Film, in samenwerking met Alliance Française. Dit keer met de film: La vie d’une autre.

Marie Speranski (Juliette Binoche) wordt op haar zesentwintigste verjaardag wakker in een appartement. Een jongetje van zes zit in de keuken op haar te wachten. Hij spreekt haar aan met mama, maar ze kent hem niet. Ook de man op de trouwfoto’s aan de muur is vreemd voor haar. Langzaam dringt het tot haar door dat ze de laatste vijftien jaar van haar leven is vergeten. In werkelijkheid is Marie 41 en getrouwd met Paul (Mathieu Kassovitz). Langzaamaan verzamelt ze gegevens over haar leven. Samen met haar schoonvader leidt ze een miljoenenbedrijf. In zakendoen is Marie een keiharde tante. Ze besteedt nauwelijks aandacht aan haar kind en haar huwelijk loopt spaak. Erger nog: de scheiding is aangevraagd en zal over vier dagen worden uitgesproken. Ze vraagt zich af hoe ze het zo ver heeft laten komen. Valt haar huwelijk nog te redden?

Voor iedereen toegankelijk, leden van de Alliance Française betalen slechts € 6,- .

Stichting Cinema Middelburg | Schuttershofstraat 1 | 4331 NZ Middelburg

Lees ook:Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: Marie Heurtin!
Lees ook:Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: Party Girl!
Lees ook:Avond van de Franse Film Cinema Middelburg: à Coeur Ouvert!
Lees ook:Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: Tu dors Nicole!
Lees ook:Avond van de Franse Film in Cinema Middelburg: Cloclo!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>