Herfsttip (12): Kerstmarkt kaasboerderij Schellach

 SCHELLACH – Mijn laatste herfsttip van dit jaar heeft van alles met de winterse kerst te maken. Het zit allermaal dicht bij elkaar en het is leuk om de kerstmarkt van kaasboerderij Schellach aan te kondigen. Die is op maandag 22 december van 15.00 tot 18.30 uur.
De ideale gelegenheid om uw kerstinkopen te doen. Kaasboerderij Schellach heeft heel wat  lekkernijen in een geschenkverpakking gedaan. Er zijn vuurkorven, glühwein, erwtensoep, maar ook sieraden en andere cadeaus. De opbrengst van de glühwein gaat trouwens naar Serious Request in Westkapelle.

Lees ook:De plek…..(23): Kaasboerderij Schellach, Schellach!
Lees ook:Schellach koeien mogen weer buiten loeien
Lees ook:Nieuwe bemanning voor Zeeuws Glazen Huis!
Lees ook:Kaasboerderij Schellach te bewonderen tijdens AH Buitendag
Lees ook:Kerstmarkt in ´s Heerenhoek!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>