Meest gelezen 2011 – 2e plaats! Stemmingmakerij? Ook mongooltjes mogen stemmen!

MIDDELBURG – Mongooltjes zijn hot! In ‘All you need is love’ bij RTL op de tv verklaarden er twee zaterdagavond elkaar de eeuwige liefde en in Middelburg wordt er alles aan gedaan ze te porren om op woensdag 2 maart te gaan stemmen tijdens de verkiezingen voor de Provinciale Staten!

Middelburg zou de enige gemeente in ons land zijn die moeite doet om de mensen met een verstandelijk handicap naar de stembus te lokken. Het gaat toch om duizend Middelburgers. GroenLinks heeft het idee geopperd en daarom zijn er verkiezingsposters voor deze doelgroep. En maandag is er zelfs een thema-avond in het Middelburgse stadskantoor!

Lees ook:Stemmingmakerij? Ook mongooltjes mogen stemmen!
Lees ook:Middelburger zwaargewond bij busongeluk in Spanje
Lees ook:Debatavond geannuleerd
Lees ook:UWV: Verder herstel arbeidsmarkt!
Lees ook:Informatiemarkt over Middelburgs theater en Molenwaterpark!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>