Kerstshoppen Eindhoven

Kerstshoppen in Eindhoven doe je niet zo maar even. Want eerlijk gezegd komt u tijd en ogen te kort. Dat wil ook zeggen dat er veel is te vinden en het is aantrekkelijk om er de kerstinkopen te doen.

Het winkelaanbod van deze Brabantse stad is uitgebreid en gevarieerd. Er is voor iedereen iets te krijgen. Dus of het voor uw kerstboodschappen is of de kerstcadeaus voor uw naasten, het is er allemaal. Eindhoven huisvest grote nationale- en internationale winkelketens,. Er zijn talloze speciaalzaken en ook van die unieke winkeltjes waar u dingen aantreft, die elders niet te koop zijn. Kortom: garantie voor uren winkelplezier.

En als u even wil pauzeren dan kan u terecht in één van die grote of kleinere horecabedrijven. Voor een kop Brabantse koffie met een lekker likeurtje erbij, of warme chocolademelk met slagroom, of…wat dacht u van heerlijke glühwein? Lekker eten kan natuurlijk ook. Van een aantrekkelijke lunch, tot een compleet diner of een dampende kom erwtensoep met rookworst

In de binnenstad zijn de warenhuizen en andere grote winkels. Die zijn vooral in de Demer en Rechtestraat. Bijzondere winkels zoals speciaalzaken en kleine boetieks zijn in de Stijp-S en De Bergen. Stijlvolle en unieke mode treft u aan bij De Meisjes van Blauw, Ynformal, ChiO, Doortje Originals en womenswear. Verder zijn er overdekte winkelcentra zoals Plazza Center, WoensXL en de Heuvel.

Fakkeltocht

Mocht u de dag voor kerst, op woensdag 24 december, uw kerstinkopen doen. Dan adviseren wij u een…blijvertje. Want aansluitend aan uw winkelplezier is er de Fakkeltocht Eindhoven. Die  wordt traditioneel op kerstavond voor verdraagzaamheid en vrede gelopen. Elk jaar lopen duizenden mensen mee met de Fakkeltocht. Zij verzamelen zich op het Wilhelminaplein, waar de Fakkeltocht van start gaat. Eindhoven zet zich in voor de samenleving waarin vrede, vrijheid en verdraagzaamheid centraal staat.

Koopzondagen

Zo vlak voor en net na de Kerstdagen zijn er ook koopzondagen in Eindhoven. Op zondag 21 en zondag 28 december. Steeds van 12.00 tot 17.00 uur.

 

 

 

Lees ook:Wat een streken (9): Meer tijd voor Winkelcentrum Woensel XL
Lees ook:Geen gezellige winkels open in Goes: dit mist u
Lees ook:Zeeland maakt zich op voor de Kerst!
Lees ook:Vredesweek: Iedereen kan iets voor vrede doen!
Lees ook:Eerlijke winkelroute!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>