Eerlijke winkelroute!

switch

TERNEUZEN - De stichting Maak De Switch gaat het lekker en verantwoord eten, drinken en boodschappen doen in de gemeente Terneuzen nog gemakkelijker maken. Hiervoor zet zij de Eerlijke Winkelroute op. De EerlijkWinkelen route laat zien waar je bijzondere winkels, speciaalzaken en horecagelegenheden in de gemeente Terneuzen kan vinden met een eerlijk(er) aanbod van fairtrade, biologische of streekproducten en tweedehands artikelen.

De EerlijkWinkelen route wordt uitgegeven op een opvouwbare Z-card (creditcardformaat) en is te raadplegen via de website www.eerlijkwinkelen.nl en op de smartphone via de gratis app EerlijkWinkelen voor zowel iOS als Android.
De EerlijkWinkelen route biedt ondernemers de mogelijkheid om hun aanbod onderscheidend neer te zetten. Winkeliers en horecaondernemers die graag vermeld willen worden op de EerlijkWinkelen route kunnen zich voor 9 maart aanmelden door een mail met hun contactgegevens, website en openingstijden te sturen naar Pascal Elegeert van Maak De Switch: [email protected], tel. 0113–250 051, gsm. 06-20077915.

De lancering van de EerlijkWinkelen route gemeente Terneuzen vindt in juni 2015 plaats.

Lees ook:DELTA TV-app!
Lees ook:Wie wint de MVO-prijs Schouwen-Duiveland!
Lees ook:Kunst- en Natuurroute Wemeldinge
Lees ook:Echt Goes!
Lees ook:Kunst- en Natuurroute

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>