Wat een streken (9): Meer tijd voor Winkelcentrum Woensel XL

WOENSEL / EINDHOVEN – Het is woensdagochtend tegen koffietijd. Wij arriveren bij Winkelcentrum Woensel XL. Een grote selectie van populaire winkels bij het Brabantse Eindhoven. Ons gezin komt uit Utrecht en is met Hoog Catharijne wel wat gewend. Toch kijken wij hier onze ogen uit. Vandaar dat wij deze keer meer tijd voor het winkelen hebben uitgetrokken, dan ons vorige bezoek.

Bovendien is het woensdag marktdag. Dus is er nog veel meer te beleven. Er is een groot en gevarieerd aanbod winkels en horeca. Diverse lunchrooms, cafeetjes en leuke restaurants. Ook bijzondere, zoals een Syrisch restaurant. En dan uiteraard de winkels. Verschillende supermarktketens waaronder Albert Heijn, Jumbo en Lidl. De grotere winkels zoals C&A, Blokker, HEMA en Kruidvat. Verder onder andere aantrekkelijke kledingzaken, cadeaushops, lectuur, hobby, slijterijen, bloemen en planten, brillenmode, banken, huishoudelijke artikelen, wonen, onder mode, kappers en snoep. Een aanzienlijk deel van het winkelcentrum is overdekt en er is voldoende parkeergelegenheid.

Heerlijke dag

Wij starten met koffie en gebak, slenteren dan een tijd door het gebied en doen talloze winkels aan. Vervolgens is het tijd voor de markt en aansluitend een heerlijke lunch. Daarna komen andere winkels aan de beurt. Een heerlijke dag vol winkelplezier voor ons. Daar houden wij van.

 

Lees ook:Kerstshoppen Eindhoven
Lees ook:Paasmarkt Vlissingen!
Lees ook:Nieuw winkelcentrum Dauwendaele!
Lees ook:Huishoudelijke Hulp Toelage tot 1 juni 2017 vijf euro!
Lees ook:Slecht weer in Spanje? Minder groenten in het Zeeuwse!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>