Ronald: Mijn huis hangt vol met kerstversieringen!

ZIERIKZEE – “Mijn huis hangt vol kerstversieringen. Dit jaar kan er amper iets bij”, bekent Ronald de Jonge uit Zierikzee. “Het is mijn hobby en dat houdt niet op.”

Zijn omgeving kent zijn kerstgekte en geeft hem steeds vaker kerstpullen. “Dat is eigenlijk mijn hele leven al. Ik ga in oktober eerste grote schoonmaak houden, omdat ik moeilijk ramen kan zemen of muren kan reinigen als alles vol hangt. De eerste week van november begin ik met versieren en dat duurt dagen. De kerstspullen zitten in zo’n 20 verhuisdozen, dus dat is een hele klus. De meeste dingen hebben een vast plek. Er zijn 3 traditionele kerstbomen, veel groene slingers van kerstgroen met lampjes en ook hele moderne zaken. Elk jaar koop ik er iets bij. Mijn verzameling is nog niet compleet. Mijn wens is een grote traditionele kerststal. Daar ben ik nog naar op zoek”, besluit hij.

Lees ook:Vroege kerst in Vlissingen!
Lees ook:Spontane kerstbomen Westerschouwen sterven in huiskamers
Lees ook:Herfsttip (8): Kerstspullenjacht in ‘t najaar!
Lees ook:Zeeuwse Meningen (13 ): Volgt u de Kersttrends?
Lees ook:Kerstbomen ophalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>