Lente tip (9): Lekker aan de Zeeuwse asperges!

EEDE – Zeeland scoort met de mosselen, Limburg met de asperges. Maar…de Limburgers moeten oppassen, want de Zeeuwen weten ook hoe ze lekkere asperges moeten telen. Zo is er in Eede, Zeeuws-Vlaanderen, Aspergeboerderij Spitsbroek van Ronald en Nicole Dikker.
En die zorgen ervoor dat de Zeeuwen asperges uit eigen provincie op tafel kunnen zetten. Dat is dus mijn lente tip van deze week. Heerlijke asperges met ei, ham en echte boter. Er zijn trouwens ook lekkere sausjes te koop in de supermarkt voor hen die het snel lekker willen.

Lees ook:130 km/u: Lekker scheuren op de A58!
Lees ook:Nu al bakken op het strand bij Vrouwenpolder!
Lees ook:Wintertip (18): De Kapelse stoofpot
Lees ook:Lente tip (6): Het strand op als de voorjaarszon schijnt
Lees ook:Lente tip (8): Toerist uithangen in Domburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>