SteampunkParty – 14e editie Het Themafeest Van Zeeland!

LEWEDORP – De vrijwilligers van Stichting Fun4all houden zaterdag 7 juli de 14e editie van “het jaarlijkse Themafeest van Zeeland”. “Het Feest” sinds enkele jaren op de locatie aan de Maalweg in Lewedorp trekt ruim duizend bezoekers. Die bezoekers in de leeftijd van net 16 tot ruim 60 worden uitgedaagd zich zo origineel mogelijk kleden naar het thema. Deze editie is een zoekmachine op internet daarbij een handig hulpmiddel. Want hoewel sterk in opkomst is “Steampunk” nog niet een heel bekende term. De afbeeldingen die bij de zoekresultaten naar voren komen roepen vast een “ooh ja” reactie op. Steampunk is naam voor een stroming waarbij het stoomtijdperk wordt gecombineerd met futuristische fantasieën. Voorbeelden van dit genre zijn onder andere de verhalen van Jules Verne, de stripserie The League Of The Extraordinary Gentleman en de film Wild Wild West. De vrijwilligers maar ook kunstenaars uit Goes en Brabant zijn alvast begonnen met objecten om feestlocatie in stijl te brengen.

Het themafeest heeft een reputatie op het gebied van prima livemuziek van hoogwaardige coverbands. De aftrap wordt verzorgd door de Zeeuws/Brabantse coverband Glam! Deze band werd ooit opgericht om het einde van het skiseizoen in Val Thorens te vieren. Het collectief met onder andere zangeres Romy Sharon Uitdehaag bleek zo goed aan te slaan dat ze bij elkaar zijn gebleven.

Voor de pauzes is DJ Ton weer teruggevraagd, een geboren plaatjesdraaier die met zijn veelzijdige stijl zorgt dat ook als er even geen band speelt de voetjes van de vloer gaan.

De absolute hoofdact komt net na middernacht op het podium verschijnen. Sinds 1996 is Les Truttes uitgegroeid tot de coverband van België. Met een geweldige liveshow is het een vaste waarde op de pleinen bij alle grote feesten van onze zuiderburen. Hun optredens zijn een belevenis van decor, kostuums maar vooral muziek en spektakel. Zo ook de nieuwste show die de naam “On The Rocks” heeft meegekregen. Alle genres tussen gitaarrock en dance komen langs.

De locatie van het feest is Maalweg 2b te Lewedorp en begint om 21:00 uur.

Entreekosten: €15,-. Voor meer info en route van de bus kijk je op: www.hetfeest.net.

Lees ook:80’s Party – 17e editie: Het jaarlijkse themafeest van Zeeland!
Lees ook:Big Fat Gipsy Party!
Lees ook:Stripparty in Lewedorp!
Lees ook:De Storm is een kaskraker
Lees ook:Film by the Sea: 46.100 bezoekers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>