Soepconcert Willeke Alberti in De Molenhof

knorr-soep-concert-met-willeke-alberti

ZAAMSLAG – Willeke Alberti treedt zaterdag 24 oktober om 14.00 uur op in Het Stropievat van SVRZ De Molenhof in Zaamslag. Dit concert heeft de locatie gewonnen dankzij een soeprecept van de kok. Deli XL schreef de prijsvraag uit voor de beste soep en De Molenhof won.

Alle kaarten voor het optreden zijn uitverkocht. De bewoners kregen allemaal twee kaarten en de rest is in de voorverkoop verkocht. Van 14.00-15.00 uur is het optreden van Willeke en van 15.00-16.00 uur een ‘meet & greet’ voor het publiek.

Over De Molenhof

De Molenhof is een voorziening van SVRZ. SVRZ  is een zorgorganisatie in Zeeland met drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen,  thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van zorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot huishoudelijke zorg.  Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

Lees ook:Rommelmarkt in SVRZ De Molenhof!
Lees ook:Smokkelverhalen!
Lees ook:Verbouwing SVRZ De Molenhof klaar !
Lees ook:Joop Meulmeester bij SVRZ!
Lees ook:Schoolkoor in SVRZ ´t Gasthuis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>