Joop Meulmeester bij SVRZ!

MIDDELBURG – Gitarist en zanger Joop Meulmeester komt donderdag 27 november optreden aan het Noordpoortplein 2 in Middelburg. Hij treedt op vanaf 19.00 uur in de hal van SVRZ ´t Gasthuis.

Joop Meulmeester kent een breed repertoire wat bestaat uit Evergreens, Hollandse liedjes, liedjes van vroeger, Rock&Roll en nog veel meer. Hij heeft al in heel Zeeland opgetreden en ver daarbuiten, onder andere Frankrijk. De zanger wil graag de mensen in ´t Gasthuis voorzien van een leuk muzikaal optreden.

Over SVRZ

SVRZ ´t Gasthuis is een voorziening van SVRZ. SVRZ  is een zorgorganisatie in Zeeland met drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen,  thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van zorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot huishoudelijke zorg.  Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

Lees ook:Kerstliederen zingen!
Lees ook:Schoolkoor in SVRZ ´t Gasthuis!
Lees ook:Waterscouts op bezoek in SVRZ ´t Gasthuis
Lees ook:Kerstmarkt ‘t Gasthuis!
Lees ook:Kerstfair SVRZ ‘t Gasthuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>