Smokkelverhalen!

 

 Smugglers at Rye

ZAAMSLAG - In het kader van 200 jaar Zeeuws Vlaanderen houden de Zeeuws Vlaamse SVRZ-locaties in samenwerking met de VVV drie middagen waarin de smokkelverhalen centraal staan. De ‘smokkel-gids’ is Adri Scheele. Hij vertelt over smokkel in de vroegere tijden en zal ook de geschiedenis op een onderhoudende manier meenemen. Verder wordt er een muzikale optreden verzorgd door Gino Buijsrogge. Hij zal onder andere in het dialect het Zeeuws Vlaams volkslied verzorgen. De middagen zullen plaatsvinden op 19 september in De Molenhof, Molenstraat 14 in Zaamslag, 3 oktober in Máxima, Pattistpark 105 in Terneuzen en op 10 oktober in De Vurssche, Rooseveltlaan 1 in Axel. Alle drie de middagen beginnen om 14.30 uur. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom!

Over SVRZ

De Molenhof, Máxima en De Vurssche zijn voorzieningen van SVRZ. SVRZ  is een zorgorganisatie in Zeeland met drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen,  thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van zorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot huishoudelijke zorg.  Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

Lees ook:Soepconcert Willeke Alberti in De Molenhof
Lees ook:Rommelmarkt in SVRZ De Molenhof!
Lees ook:Jong en oud Zaamslag samen in kunstproject!
Lees ook:Boekpresentatie in Stropievat!
Lees ook:Verbouwing SVRZ De Molenhof klaar !

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>