Zing Mee Met Me Vlissingen!

VLISSINGEN – ZB| Bibliotheek Vlissingen houdt zaterdag 9 december van 14.00 tot 15.00 uur ‘Zing Mee Met Me’ in het CineCafé aan de Spuikomweg 7 in Vlissingen. Iedereen die Nederlands wil leren en/of lekker uit volle borst mee wil zingen is welkom. Goed kunnen zingen is niet nodig, plezier in zingen wel! De toegang is gratis.

Taal

Samen zingen is niet alleen leuk om te doen, het schept een band én je kunt een taal beter leren door te zingen. Bezoekers die de Nederlandse taal nog niet helemaal beheersen (bijvoorbeeld vluchtelingen, buitenlandse studenten, expats) leren al zingend nieuwe woorden en zinnen.

Meezingen
Vanaf 13.45 is het inloop, we starten om 14.00 uur en zingen tot 15.00 uur. Bezoekers krijgen een gratis kopje koffie/thee. Ze krijgen de teksten van de liedjes en kunnen direct meezingen. Een band met gitaar, zang en keyboard zorgt voor de muzikale begeleiding.

Landelijke reeks
Dit concept volgt de hoofdlijnen van de populaire reeks ‘Zing Nederlands Met Me’-middagen in Paradiso, Amsterdam. Inmiddels worden overal in het land soortgelijke sessies georganiseerd.

 

Zing Mee Met Me wordt georganiseerd door ZB in samenwerking met Taalhuis Walcheren.

 

Lees ook:Zing Mee Met Me Vlissingen
Lees ook:Zing maar mee….
Lees ook:Taalcafés in Bibliotheek Terneuzen
Lees ook:Goedemorgen! Kopje thee?
Lees ook:Vlissingen zingt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>