Bruidsmeid doet havo-examen in quarantaine

bruidGOES – Mirjam van Koeveringe uit havo 5 legde vrijdagmorgen op het Calvijn College in Goes het examen geschiedenis in quarantaine af. Niet dat ze aan een besmettelijke ziekte lijdt. Nee ze mocht het examen eerder maken, zodat ze bij de huwelijksvoltrekking van haar broer kon zijn.

Het normale examen begon om 9.00 uur. Omdat haar broer Cees die dag in Alblasserdam trouwde, was dat voor haar te laat. Ze zou de huwelijksvoltrekking dan niet mee kunnen maken. De ouders van Mirjam hadden het Calvijn College Goes gevraagd of een oplossing mogelijk was. De inspectie gaf toestemming om het als volgt op te lossen: Mirjam ging om 7.00 uur onder begeleiding van 2 leerkrachten in quarantaine om haar opgaven te maken. Dat duurde tot 9.30 uur. Ook als was ze eerder klaar, ze bleef tot die tijd opgesloten. Mirjam mocht immers op geen enkele manier ‘uit de school klappen’. Examenkandidaten die te laat kwamen, moesten uiterlijk om 9.30 uur binnen zijn. Daarna mochten ze niet meer meedoen. De bruidegom zelf leverde in vol ornaat Mirjam (ook in haar gelegenheidskleren en kapsel) af bij school.

 

Lees ook:School blundert: leerlinge blijkt half jaar later toch geslaagd te zijn
Lees ook:Vlissingse bolleboos slaagt met 19 negens en 1 tien
Lees ook:Herdenking bij Monument Noorddijk Krabbendijke!
Lees ook:Scheldemond College eerste alcoholvrije school!
Lees ook:Mirjam Otten nieuwe directeur Communicatie politie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>