Creatieve aanpak leefbaarheid Paauwenburg

VLISSINGEN – Wijkraad Paauwenburg in Vlissingen wil met zo veel mogelijk inwoners aan de slag met het ‘Wijkplan leefbaarheid Paauwenburg’. De begeleiders van dit project (de heren E. De Seranno en J. Keijmel) hebben een creatieve aanpak bedacht om daar met u over na te denken. Iedereen is op donderdag 16 maart van harte welkom in Wijkcentrum Paawenburg aan de Van Hogendorpweg 58a. De avond begint om 19.30 uur, inloop is vanaf 19.00 uur. Samen nadenken over leefbaarheid in de wijk. Samen afspreken hoe je dit aanpakt en wie je daarbij nodig hebt. Samen de schouders eronder!

Lees ook:Burendag Paauwenburg
Lees ook:Meedenkers gezocht
Lees ook:Praattafel Paauwenburg!
Lees ook:Nieuwjaarsreceptie Paauwenburg Vlissingen op vrijdag 4 januari!
Lees ook:Wijkfeest Paauwenburg Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>