Hulst en Terneuzen zoeken lid rekenkamercommissie

TERNEUZEN / HULST – De gemeenteraden van Hulst en Terneuzen hebben een gezamenlijke rekenkamercommissie. De raden zoeken voor deze commissie een nieuw lid. De rekenkamercommissie speelt een belangrijke rol in het toetsen van de doeltreffendheid van het beleid, en het doelmatig en rechtmatig besteden van gemeentelijke middelen.

Het nieuwe lid van de rekenkamercommissie wordt geselecteerd op basis van professionaliteit en deskundigheid. Het commissielid moet ook onderzoekswerkzaamheden kunnen uitvoeren. Een belangrijke voorwaarde is dat kandidaten geen directe binding hebben met de gemeente Hulst en Terneuzen.
De volledige functie-informatie, de functie-eisen en de financiële voorwaarden vindt u hier. Heeft u zich eerder kandidaat gesteld? Dan vragen wij uw interesse in deze functie opnieuw kenbaar te maken.
Uw sollicitatie en c.v. kunt u tot uiterlijk 5 september 2017 sturen aan [email protected], t.a.v. dhr. J. de Jong. Geef als onderwerp aan ‘vacature rekenkamercommissie’.

Lees ook:Lid rekenkamercommissie
Lees ook:Judoka Rob Kroonen sportambassadeur Hulst
Lees ook:Vacatures Clientenraad ADRZ!
Lees ook:Nieuwe sportambassadeur
Lees ook:Onderzoek onderbrengen taken bij SWH!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>