Zomerse herfstvakantie

MIDDELBURG – De Zeeuwen treffen het. Hun herfstvakantie is behoorlijk zomers. Die startte al met een heel warm weekeinde en ook de rest van de week is tot nu toe behoorlijk aangenaam. Reden genoeg om de bbq weer eens aan te steken en om te genieten van al het lekkers.

Lees ook:Zomer gaat vrolijk verder!
Lees ook:Het is weer tijd voor…..zomertijd!
Lees ook:Herfsttip (2): Zeeuwse vakantie!
Lees ook:Heerlijk zomers Zeeland
Lees ook:Zeeuwse scholieren hebben zonnig mazzeltje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>